Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

JK Rowling tjente utrolig godt – igjen…

Det kommer vel neppe som en overraskelse på noen av oss at JK Rowling tjener ufattelig mye penger, og nok en gang ble dette bevist da Forbes offentliggjorde sin liste over verdens rikeste kjendiser. Jo kapret 9.-plassen på denne lista med en inntekt på 41 millioner pund (noe som tilsvarer ca 486 millioner NOK) – bare i fjor.

Dette er hva Hannah Clark sa om Jo, som forøvrig også var den eneste ikke-amerikanske kjendisen på lista:

«Hvis du ønsker å fortsette å tjene penger over lengre tid trenger du en vinnende rett til markedsføringen, og JK Rowling er et bevis på det.»

Jo er satt til å være verdt rundt 500 millioner pund (ca. 5,93 millarder NOK), og har fremdeles muligheter til svimlende inntekter i årene framover ettersom hun fremdeles skal gi ut en bok til pluss at det vil komme tre filmer til av serien. Så det er nok liten vits i å bekymre seg for Jos pengebeholdning med det første.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt