I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Harry Potter forblir i dvd-hyllene

I juli skrev vi om at alle Harry Potter-filmene vil forsvinne fra butikkene rundt om i landet, antagelig i påvente av at de skal lansere dvd-ene i nytt format.

Azkaban.dk har kontaktet den danske grenen av Warner Bros, og der fikk de høre det helt motsatte. WB Danmark har ikke hørt noe som helst om fjerning av dvd-ene. Og så lenge de ikke får høre noe annet, må vi gå ut i fra at dvd-ene fortsatt vil være å finne i butikkene i fremtiden.

NB! Warner Bros samarbeider med de andre skandinaviske landene, så vi kan gå ut ifra at dette også vil gjelde for Norge, Sverige og Finland – men siden de kun har bekreftet nyheten for Danmark kan vi ikke si det 100% sikkert.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Ulrik Ulmer sier:

  Hejsa. MsJoplin
  Nu ved jeg ikke om det er det samme i Norge, men vil lige gøre påmærksom på at det var Warner Bros og ikke Sandrew Metronome der fortalte det.

  Sandrew Metronomen har ikke noget at gøre med det i dette sammenhæng, i Danmark er det sådan at Sandrew Metronome står for filmene i biograferne mens den danske Warner Bros afdeling står DVD udgivelserne :)

  Vil bare lige gøre opmærksom på det, men som sagt er det jo ikke sikkert det er det samme hos jer :)

  mvh.
  Ulrik Ulmer

 • den EKTE fan sier:

  håpEr dE blir…

 • MsJoplin sier:

  Så rart. Warner Bros Norge = Sandrew Metronome hos oss. :)

 • Ulrik Ulmer sier:

  Okay, som sagt sagde jeg også at det ikke er sikkert det er det samme i Norge :)

  Warner Bros Danmark = Warner Bros og Sandrew Metronome :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt