The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Julie Walters om Rupert, HP og sin nye bok

I et nytt intervju med The Daily Record snakker Julie Walters (Mrs Weasley) om sin nye bok, Maggie’s Tree (den første skjønnlitterære boken hun har skrevet), og om hvordan hun nå får flere skuespilleroppdrag enn noensinne.

Etter at hun ble allemannseie som mor Weasley i 2001 er det ikke grenser for hvor mange barn som ønsker autografen til «moren til Ron». Dette til tross for at rollen i filmene ikke er blant de største.

I intervjuet avkrefter hun ryktet om at hun er like ivrig etter å lese HP-bøkene som en gjennomsnittlig TDP-journalist. Det er nemlig ikke helt sant. Ryktet startet da noen fikk øye på Julie i en bokhandel, hvor hun desperat bladde gjennom den nye Harry Potter-boken. Hun hadde nemlig hørt at JK Rowling i den nye boken ville drepe en av rollefigurene, og ville forsikre seg selv om at hun fortsatt hadde jobb fremover.

Mot slutten fant hun ordene «Mrs Weasley», forsto at det ikke var hun som døde, og kjente seg veldig lettet. Julie Walters’ datter Maisie er derimot en stor fan av bøkene – og får akkurat nå kjøretimer av Walters selv, akkurat slik som Rupert Grint i Driving Lessons.

Julie beskriver Rupert som en «veldig flink skuespiller» og legger til at han har et utrolig komisk talent, og en fantastisk tilstedeværelse på lerrettet i tillegg til en vidunderlig humoristisk sans:

Jeg elsker å være i hans selskap. Han fniser konstant. Han ser eller hører noe morsomt og blir helt borte. Jeg ser skuldrene hans begynne å riste, og da begynner jeg også. Men han har blitt så voksen de siste årene. På premieren til den første Harry Potter-filmen, snudde min mann Grant seg mot meg, pekte på de tre unge stjernene og sa «se på de, stakkars små».

De var på det røde løperen, kameraer blitzet i vei konstant og de var bare barna. Grant sa, «de ser ut som tre små kaniner, fanget i frontlyset til en møtende bil». Få år senere har de fått selvsikkerhet og fatning. Men ikke på den påtrengende «se-på-meg-måten»

Julie Walters filmer nå Order of the Phoenix og BBC-dramaet The Ruby in the Smoke (basert på Philip Pullmans bok av samme navn), og er snart aktuell med Becoming Jane (hvor hun spiller moren til Jane Austen) og altså Driving Lessons.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Monaen sier:

  Haha, kunne likt å sett for meg hu bla manisk gjennom en bok i en offentlig bokhandel! Hihi:D

 • Mithril sier:

  Noen som vet når Driving Lessons kommer til Norge?

 • Luna Megaera sier:

  Nei, dessverre… Filmen har premiere i england senere i august eller i september… men jeg håper at den kommer til norge…

  Den offisielle traileren for Driving Lessons er oppe forressten, virkelig vert å se! :D

 • Monaen sier:

  Jeg skal se DrivingLessons om jeg så må dra til england for å gjøre det:P

 • MsJoplin sier:

  Ikke alle filmer blir satt opp på kino i Norge. Er det «mindre» filmer, uten de største stjernene (for man kan jo bare innse at Rupert Grint ikke akkurat er en Tom Cruise), så er det heller usikkert. Uansett kommer den nok ut på dvd om et halvt års tid. Alt er, med andre ord, ikke tapt.

 • Mithril sier:

  haha, godt poeng.. Får bare håpe på det beste :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt