Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Katie Leung som Mulan?

Ifølge The Daily Record skal Katie Leung (Cho Chang i Harry Potter-filmene) være ønsket av regissør Stanley Tong i rollen som Mulan i en ny storfilm om henne (Disney lagde en animasjonsversjon i 1998). Hennes eneste rival skal visstnok være vinneren i Kinas svar på Idol, nemlig et tv-show kalt Mongolian Cow Voice Sour Yogurt Super Girl’s Voice Contest.

For de som ikke kjenner til historien handler den om ei jente fra Kina som heter Mulan. Hun kler seg ut som en mann, og reiser ut med den kinesiske hæren for at faren hennes skal slippe det når han blir innkalt. Mulan ble en av Kinas store helter.

Vi bemerker at dette fremdeles kun er et RYKTE, og at vi absolutt ikke kan si noe sikkert om Katie kommer til å spille rollen som Mulan eller ikke.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt