Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Nytt intervju med Dan, Katie og David

MidDay har lagt ut et langt intervju med Daniel Radcliffe (Harry Potter), Katie Leung (Cho Chang) og regissøren i Harry Potter and the Order of the Phoenix, David Yates. David Yates forteller blant annet at:

«Jeg tror at det produsentene lette etter når de spurte meg om å gjøre dette var å være sikre på at vi hadde en historie som føltes følelsesladd, og det er det jeg prøver å få den til å bli.»

«De fleste i crewet som har jobbet med disse filmene har jobbet med Daniel (Harry Potter) siden han var liten, og den dagen vi filmet kysset samlet de seg rundt monitoren. De trengte å se dette øyeblikket, oppleve det, fordi for dem var Daniel nesten som en sønn, ettersom de har sett ham gå gjennom alle disse forandringene mens han har vokst opp.
Og de ble ganske følelsesmessige når de så hans første kyss, det var en veldig interessant opplevelse og jeg ønsket å få det til å føles så ekte og ærlig som mulig. Vi gjorde mange, mange, mange opptak og det er veldig følsomt og kjærlig, som det første kysset bør være.

Katie Leung, som nå er 18 år, fortalte at det er veldig lett å jobbe sammen med Daniel, og at han er veldig energisk og får deg til å føle deg avslappet. Når hun ble spurt om hun synes Dan er god til å kysse svarte hun følgende:

«Ja, Daniel er en god kysser. Jeg nøt det virkelig.»

Når Dan ble gjort oppmerksom på hva Katie hadde sagt om han, svarte han:

«Herregud. Det var moro; meg og Katie – vi var veldig flaue og nervøse i starten, men når vi først fikk det til gikk det bra.»

Han fortalte også at han tror de måtte ta tretti opptak før de var ferdige. Intervjuet gikk også i retning Dans kommende rolle i skuespillet Equus:

«Det kommer til å være nervepirrende, men det kommer til å bli utrolig spennende, det er en ny utfordring. Det er noe jeg aldri har gjort før. Jeg har øvd på stemmebruk – lært å veksle stemmen min.
De fleste skuespillere går fra dramaskole til scenen og så til film. Men jeg gjør det på en måte i motsatt rekkefølge. Jeg går fra film til scene. Og dermed er det en uortodoks måte å gjøre det på, men det kommer til å bli veldig spennende.»

Les hele intervjuet her.

Takk for tipset, The Leaky Cauldron!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt