NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Dan og Emmas eksamensresultater

CBBC Newsround rapporterer at Daniel Radcliffe og Emma Watson gjorde det, om ikke bare litt bra, så veldig bra på GCSE- og AS-eksamene sine, som de har tatt tidligere i år.

Dan klarte visstnok å samle inn tre stk. A på sine AS-eksamener (eksamen elever som har tatt 12 års grunnskoleutdanning i Storbritannia tar), men Emma fikk allikevel enda mer spektakulære resultater: På sine GCSE-eksamener (eksamen tatt av elever som har gått 11 års grunnskoleutdanning i Storbritannia) klarte hun å få åtte stk. A* og to stk. A! Vi gjør oppmerksomme på at Dan og Emma klarte å få disse resultatene kun ved å studere ved siden av innspillingen til Harry Potter and the Order of the Phoenix, så vi føler det ikke er annet å gjøre enn å bøye seg i støvet og gratulere de to!

Takk for tipset, DanRadcliffe.com!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt