Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Intervju med Harry Potter

Rowling har selv gjort oss oppmerksom på at de «ekte» Harry Potterne finnes der ute, og nå har avisen Sheffield Today skrevet et intervju med en av dem – en sekstenåring fra Sheffield. Denne Harry Potteren sier navnet absolutt har sine fordeler, for eksempel at «folk husker deg bestandig, og det er den perfekte måten å innlede en samtale på når man møter noen for første gang». Harry var åtte år da han først snappet opp at en navnebror var på vei mot berømmelse. «Til bursdagen min det året [1997] fikk jeg omtrent 13 eksemplarer av boken – det så ut til at samtlige familiemedlemmer, og vennene mine også, tenkte det ville være den perfekte gaven!»

Den sheffieldske Harry kommer ikke til å bli særlig trist når Rowlings bokserie avsluttes om ikke så alt for lenge… Men som han sier: «På sett og vis vil jeg være glad til for å bli kvitt ham. Men det er ikke så stor fare for at han skal forsvinne, er det vel?»

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt