It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Nytt intervju med Rupert Grint

Rupert Grint er bursdagsbarn i dag, og fyller 18 år, og i den anledning har The Daily Record lagt ut et nytt intervju med gutten (eller skal vi si mannen?). I intervjuet snakkes det blant annet om Ruperts framtid som Ron Weasley i Harry Potter-filmene, og det blir spurt om han ikke etterhvert vil bli for gammel til å spille den rollen. Rupert selv er allikevel positiv til tanken på å gjøre alle sju filmene:

Akkurat nå filmer han den femte filmen, Order of the Phoenix, som har fått utgivelsesdato den 13. juli 2007, og har signert kontrakt for å spille i den sjette filmen, Half-Blood Prince, som er satt til den 21. november 2008, når Rupert vil være 20.

Ankomsten til den syvende, unavngitte filmen avhenger av når JK Rowling gjør ferdig boka, og da kan Rupert være 21 år eller til og med 22 – men fremdeles i rollen som en skolegutt.

Men verdens mest berømte rørhårete stjerne sier: «Jeg vil gjøre alle sju, og forhåpentligvis vil det skje.

Det kommer til å være rart når alle er ferdige fordi det har vært en stor del av livet mitt. Jeg startet da jeg var 11, og jeg er 18 nå.»

Rupert forteller at han allerede har kjøpt seg bil, men at han ikke klarte å bestå førerprøven:

«Jeg strøk på prøven og jeg er nedbrutt og flau over at jeg ikke kan kjøre. Jeg gjorde bare én feil. Jeg så ikke bak meg på en tre-poengs sving.

Men å feile på en ting er mer irriterende enn å feile på noen få ting. Men jeg står neste gang.»

Daniel Radcliffe får sitt første «på-skjerm»-kyss i den femte Harry Potter-filmen, mens Rupert må nok vente med kyss i den serien til den sjette filmen. Han har allikevel hatt sitt første filmkyss, og det fikk han i Driving Lessons sammen med skuespilleren Michelle Duncan. Om det kysset sier han:

«Det var veldig rart og veldig annerledes.» Den første kysse-scenen baner også vei for Ruperts store kyss i Harry Potter and the Half-Blood Prince, som viser Ron som kysser Lavender Brown for å komme inn på Hermione Granger, spilt av Emma Watson.

Rupert lo: «Bens [karakteren han spiller i Driving Lessons] kyss er veldig nervøst og jeg tror Rons er litt mer entusiastisk.»

Rupert forteller også at han er singel, og for alle fans der ute: Det er håp!

«Jeg kunne ha datet en fan, jeg har ikke noe problem med det. Jeg leter etter god sans for humor i en kjæreste.»

For å lese resten av dette intervjuet, klikk her.

Tusen takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt