Bless the children, give them triumph now.

Dan Radcliffe i TV-drama

Daniel Radcliffe nyter godt av skuespillerkarrieren for tiden. Nå har han takket ja til å spille i My Boy Jack; et TV-drama basert på historien om sønnen til den berømte forfatteren Rudyard Kipling (skrev blant annet Jungelboken), Jack Kipling. Daniel kommer til å spille Jack.

Historien er basert på den sanne historien om Jack som ble sendt ut i 1. verdenskrig av faren sin, og som aldri kom hjem igjen. Foreldrene hans brukte flere år på å lete etter liket av Jack i Frankrike.

Daniel Radcliffe sier selv følgende om rollen:

«Jeg kan ikke engang begynne å prøve å forestille meg hvordan det må ha vært i skyttergravene, hvor man levde med stanken av død, og å vite at hvilket som helst øyeblikk kan være ditt siste.

Men det er viktig at vi prøver å forestille oss forferdelsen disse unge mennene opplevde, og å aldri glemme dem.

Jeg er utrolig stolt over å være en del av produksjonen av My Boy Jack, og jeg håper bare at jeg kan utøve rettferdighet over minnet av mennene som kjempet og de som døde.»

Innspillingen av denne TV-filmen vil starte neste år.

Tusen takk til Ellie for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • hpfan<3 sier:

  ååå så spennende :D

 • Mona sier:

  Fancy:D

 • me sier:

  Men er dette et TV Show/serie, eller er det er film som vil gå på kino? :s skjønne rikke dette helt! Alle sidene sier forskjellige ting…

 • Ingrid sier:

  me: Hehe. =) Jeg uttrykte meg litt dårlig. Dette er en FILM som kun kommer til å bli sendt på TV (ihvertfall slik det er lagt opp til til nå), så med mindre det skjer noe spesielt kommer denne FILMEN kun til å bli sendt på TV. =)

 • me sier:

  bare i england da, på ITV? :( Så vi får aldri sett det? :’(
  neida ikke du som var dårlig i forklaringa, syns alle sidene har vært «mindre detaljert» om dette, hehe. =)

 • Ingrid sier:

  me: Ok. Med mindre noen av de norske tv-stasjonene kjøper opp filmen og sender den, får du nok neppe sett den på TV. Men det kan jo hende at den gis ut på DVD? Vi får bare vente å se.

 • me sier:

  Herregud så forferdelig! :O Men takk =)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt