After all this time? Always.

‘HBP’-innspilling allerede om ett år?

HPFanZone har mottatt tips om at innspillingen av Harry Potter and the Half-Blood Prince skal starte allerede i august neste år. Hvis dette stemmer vil innspillingen starte bare en måned etter at Harry Potter and the Order of the Phoenix har premiere (13. juli 2007). De skriver også at Warner Bros prøver å få ferdig innspillingen av Order of the Phoenix til jul dette år.

Vi kan fremdeles ikke bekrefte dette, ettersom Warner Bros selv ikke har sagt noe om saken, og vi ber derfor om at alle ser på dette som et RYKTE inntil videre.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • BM sier:

    Mener å huske David Heyman sa en gang at de regnet med å begynne innspillingen av HBP i Februar 07. Ifølge Imdb.com er manuset allerede skrevet og at de snart regnet med å ha en regissør på plass…

  • MsJoplin sier:

    IMDB er ikke den mest troverdige kilden. I lange tider hadde de Ian McKellen oppført som den nye Dumbledore før PoA kom ut.. ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt