The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Matt Lewis også fornøyd med eksamensresultater

For noen dager siden skrev vi at Daniel Radcliffe og Emma Watson mottok veldig gode karakterer på eksamene sine. HPANA har nå fått tak i et bilde av Matthew Lewis (Neville Longbottom) med sine eksamensresultater, og det er ingen grunn til å si at Matthew ser noe annet enn fornøyd ut. Med grunn.

Han mottok nemlig to B-er og to C-er i engelsk, teologi, psykologi og generelle studier på sine AS-eksamener (eksamen elever som har tatt 12 års grunnskoleutdanning i Storbritannia tar). Og selv om dette ikke er helt der oppe hvor Emma Watson og Daniel Radcliffe lå, er disse karakterene veldig gode, med tanke på at Harry Potter-skuespillerne stort sett får sin undervisning i fritiden når de ikke filmer Harry Potter-filmene.
TDP gratulerer Matthew med de gode resultatene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt