I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Bekreftet: Ingen Quidditch i OotP-filmen

Vi meldte for to dager siden at det kunne se ut til at Order of the Phoenix-filmen ble quidditch-fri. I følge den britiske taboidavisen The Sun er dette nå bekreftet av Warner Brothers.

En kilde fra Warner Bros. har begrunnet dette med: «Hvis vi inkluderte alt, ville filmen bli sju timer lang.» Tidligere har informasjonen om qudditch-kuttingen kommet via Mugglenet fra et intervju RupertGrint.net nylig har gjort med Rupert Grint.

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mithril sier:

  uff a mei.. for å være ganske ærlig har jeg en følelse av at filmene bare kommer til å bli dårligere og dårligere…

 • Katie sier:

  Tja..tror ikke det!
  Det var mye som ikke var med av smådetaljer ol. i den fjerde filmen, men jeg synes faktisk det er en av de beste hittil :-)

 • MsJoplin sier:

  Syns de blir bare bedre og bedre jeg :)

 • Mona sier:

  jeg må si meg enig med Mithril, de blir bare dårligere og dårligere:\
  *begynne å grine*

 • Hermine 1 sier:

  Jeg syns også de bare blir bedre og bedre:) Dessuten kan de jo ikke ta med smådetaljer som er ubetydelige for handlingen, for viss de hadde gjort det ville jo filmene blitt på mange mange timer. Og i tillegg blir jo bøkene bare lengre og lengre så det gjelder jo å luke ut det som ikke har noe med den videre handlingene og gjøre. Men det er jo derfor ingen film, uansett hvor bra den er, ikke kan måle seg med å lese bøkene:-)

 • Snape-fan sier:

  Jeg syntes filmene teknisk sett har blitt bedre og bedre :-). STOR FORNØYD MED DE ALLER FLESTE SKUESPILLERE. MEN!!!! desverre har storryen blitt mye slappere pag bøkene er tykke og filmene blir for amputerete på grunn av tiden . Eksempelvis kan jeg nevne i GoF det jeg likte ved boka var at man fikk vite langt mer om trollmansverden utenfor Galtvort . Hvordan det var i tiden under Voldemort og etter hans «fall». Dessuten likte jeg hvordan Rowling bygget opp spenningen i for og bakgrunn . Likte Barth Kroek Jr og senior `s storry i boka. Måten det var omskrevet på i filmen syntes jeg det var dårlig. Jeg ville heller at det blir laget en kinofilm (2-3 timers) og en lang DVD med tilleggsscener (gjerne 5-7 timer). For min del gjør det ingen ting at de kutter Quiddich`en bort i 5 (selv om jeg elsker den sporten) Håper de får med seg det viktigste i boka. Jeg er inntil videre skepisk. Pag jeg syntes de kuttet viktige scener både i 3 og 4 !!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt