In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Enda et intervju med Rupert Grint

RupertGrint.net har gjort sitt aller første intervju med sitt store idol, Rupert Grint, a.k.a. Ron Weasley. Intervjuet bærer i stor grad preg av å være to fans’ møte med sin helt, og inneholder ganske mye nøling og latter. Rupert snakker om bl.a. kjøringen sin, filmer og musikk han liker, samt det fulle navnet sitt (som er Rupert Alexander Lloyd Grint).

Nylig omtalte vi et annet Rupert-intervju, med The Daily Record, der det stod at Rupert allerede har signert kontrakt for den sjette Harry Potter-filmen. I intervjuet med RupertGrint.net sier han imidlertid: «Vel, jeg har ikke signert noe, men jeg har lyst til å gjøre det.»

Takk for tipset, Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt