Where your treasure is, there will your heart be also.

Devon Murray på UNICEF-oppdrag

Devon Murray (Seamus Finnigan) åpnet nylig en kampanje arrangert av UNICEF Ireland. Det årlige programmet, som er kalt Kids Helping Kids, fokuserer blant annet på å få rent vann også til verdens fattigste barn. De håper å få samlet inn 100 000 EURO (ca 809 318 NOK) i løpet av året. Devon Murray sa selv følgende om kampanjen:

«UNICEF Ireland vil få barn over landets grenser til å bli involvert i årets ‘Kids Helping Kids’-kampanje. Det er mange måter å ha det moro og å samle inn penger for UNICEFs rent vann-programmer for barn på en og samme tid.

Vær så snill å delta i årets kampanje – det er en stor begivenhet som alle lett kan delta i!»

Det er mulig å se et bilde av Devon under åpningen her.

Takk for tipset, HPANA!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt