God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

Feil i ‘Half-Blood Prince’

BBC News melder om at rett etter at hardback-utgaven av Harry Potter and the Half-Blood Prince kom ut i fjor, ble det oppdaget en feil i boka. Det stod nemlig at Hermione hadde fått elleve OWLs, når hun egentlig bare kunne fått ti, ettersom hun tok til sammen ti fag.

En talskvinne for Bloomsbury sa at feilen ble oppdaget rett etter at boken var utgitt i fjor og forandret.

For de som har kjøpt en tidlig utgave av den sjette Harry Potter-boken, så er det bare å sjekke ut om deres kopi er rett eller ikke. Hvis den er rett, står det nå at Hermione fikk ni Outstanding OWLs og én Exceeds Expectations. Altså ti OWLs til sammen.

Tusen takk for tipset, den ekte fan!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt