I am not worried, Harry. I am with you.

Ny ‘OotP’-settrapport

I går fikk dere se bilder av Order of the Phoenix-innspilling på King’s Cross, og i dag har Veritaserum publisert en rapport fra dette settet. Dette er blant annet noe av det som står:

Moody, Tonks, Shacklebolt og Weasleyene eskorterer Harry; svart hund ankommer; Moody er sur. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Bonnie Wright (Ginny), James og Oliver Phelps (Fred og George), Julie Walters (Mrs. Weasley), Mark Williams (Mr. Weasley), Natalia Tena (Tonks), Brendan Gleeson (Moody) og George Harris (Shacklebolt) kom tilbake til stasjonen for å filme inn scenen. På den tiden gjorde også Hedwig, Crookshanks, Pigwidgeon og Sirius (hunden) deres store inntredener, fulgt av deres respektive trenere. (Det er interessant at også de to rottene som spiller Scabbers var på settet, men at de ikke var med i scenen.)

For å lese resten av settrapporten, klikk her, men hvis du vil unngå spoilere lønner det seg ikke å lese teksten. En av scenene skal nemlig ifølge rapporten inneholde en hendelse som ikke står skrevet i boka.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt