In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Radcliffe snakker om innspilling av Extras

Daniel Radcliffe har spilt inn en episode i serien Extras, som sendes på BBC2 klokken 21, den 9. september.

Selv sier Daniel dette om rollen;
Jeg spiller en veldig, veldig forvrengt versjon av meg selv i speideruniform, siden de selvsagt ikke kunne herme etter Harry Potter av rettslige grunner, så de måtte gi meg en speideruniform. De kunne ikke la meg ha en skoleuniform eller noe slikt. Speideruniformen ser helt latterlig ut og er veldig, veldig morsom. Jeg spiller en ubehagelig tenåring som flørter med alle han ser. Det er veldig morsomt, men det er også en helt annen story i denne episoden som jeg også syns er veldig morsom.

Dette fortalte Dan i et intervju, som du kan lese i helhet her.

Takk til MN for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt