Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Nytt intervju med Alec Hopkins

20 år gamle Alec Hopkins (unge Severus Snape) har gitt et intervju med Newbury Today, hvor han snakker om hvordan han fikk rollen og hvordan det var å spille Snape. Dette er noe av det han sier:

«Alle er virkelig snille, men det er veldig skremmende. Du aner ikke hvor mange folk det er, og hvis du tabbet deg ut ville du vært så flau.

Det har vært et stort privilegium bare å få være en del av det. Det er ikke bare en film, men det er en Harry Potter-film.»

Han sier blant annet dette om Alan Rickman (mannen som spiller Snape som voksen):

«Alan Rickman brukte et par timer på å ta en prat med meg om rollen, og det var helt klart nervepirrende; det var meg som ett null og så denne berømte skuespilleren.

Han var veldig seriøs med å spille inn filmen, men han liker også å tulle en del. Det var veldig fint og det overrasket meg – jeg trodde en stor stjerne ville være annerledes, men han var så hyggelig.

Jeg så på hvordan han beveget seg, snakket og følelsene han går igjennom. Han ga meg også noen tips om karakteren – hvordan han går og står, som å holde en rett rygg.»

Les resten av intervjuet her.

Takk for tipset, HPANA.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt