Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

Jo har skrevet 750 sider, ifølge britisk tabloid

Den britiske tabloidavisen The Daily Mirror skriver i sin spalte, The Ticket at Rupert Grint, John Hurt, Julie Walters og selveste JK Rowling skal ha vært sammen på et teselskap i Edinburgh i forbindelse med lanseringen av filmen Driving Lessons. I spalten står blant annet følgende om JK Rowlings påståtte uttalelser under dette teselskapet:

Hun forteller The Ticket at hun er halvveis igjennom skrivingen av den sjuende og muligens siste boka, men den 41 år gamle skotske forfatteren forholder seg fåmælt rundt ryktene om at hun planlegger å drepe Harry.

«Jeg har skrevet omtrent 750 sider nå, men jeg forteller ingen hva som skjer med Harry,» sier hun. «Jeg har bare kommet hit for å støtte Rupert som er absolutt fantastisk i Driving Lessons«.

Vi kan ikke bekrefte at JK Rowling har sagt dette, og vi må minne om at det er et britisk tabloid som har skrevet dette. Altså ikke nødvendigvis en bestandig så veldig korrekt informasjonsgiver. Dessuten virker det også litt usannsynlig at JK i det hele tatt har sagt hvor mange sider hun har skrevet, ettersom hun ikke sier stort om den sjuende boken enda. Derimot kan det godt hende at hun har sagt at hun har kommet halvveis med boken, ettersom hun har sagt det siden juni. Betrakt allikevel dette som et rykte til det motsatte er bevist.

Tusen takk for tipset, Mona og MuggleNet!

Oppdatert: TLC skriver nå at det stemmer at JK Rowling faktisk var der og snakket med The Daily Mirrors reporter. Om akkurat det med 750 sider stemmer, får vi bare (som The Leaky Cauldron sier) «vente å se».

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt