I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

‘Driving Lessons’ på DVD i desember

TLC skriver at Play.com har oppdatert sidene sine med en utgivelsesdato for Driving Lessons på DVD. Vi vet fremdeles ikke om filmen kommer på norske kinoer, så derfor er det en opptur å vite at vi ikke trenger å vente så altfor lenge før vi kan bestille filmen over nettet. Datoen DVD-en gis ut er nemlig 26. desember (2. juledag) i år.

Ettersom Driving Lessons akkurat har kommet på britiske kinoer er det mye presseomtale rundt Rupert Grint (Ron) og Julie Walters (Mrs. Weasley) akkurat nå. FilmFocus.co.uk har lagt ut et intervju med hovedrolleinnehaverne, som kan sees her. Rupert ble blant annet spurt om han har blitt fristet til å gå på scenen av Julie, som har hatt noen roller i teateret. Dette er hva han svarte:

«Jeg vet ikke, faktisk. Jeg vet at Dan [Radcliffe] skal begynne med noe stort der, men jeg vet ikke. Jeg har egentlig ikke hatt så mye erfaring med scenen, bortsett fra noen skoleteaterstykker, men kanskje senere.»

Rupert har også vært med på et program på Channel 4 kalt This Morning, hvor han blant annet fortalte at de er halvveis ferdige med innspillingen av Harry Potter and the Order of the Phoenix, og at de fleste store scenene er ferdiginnspilt.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt