Remember my last, Petunia.

Intervju med Warwick Davis

I anledning den australske utgivelsen av de tre første Star Wars-filmene har yourMovies.com.au gjort et intervju med Warwick Davis, som for Harry Potter-fansen er kjent som Professor Flitwick (i Star Wars spilte han ewoken Wicket og senere Yoda). På spørsmålet om hvilken karakter han har spilt som er favoritten, svarer han:

Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på. Som skuespiller putter jeg en liten bit av min egen personlighet inn i samtlige karakterer jeg spiller (…). Så jeg er faktisk veldig glad i alle jeg har gjort, så å velge en favoritt er ganske vanskelig. Selv om jeg er veldig glad i Professor Flitwick, professoren du ser i de to første «Harry Potter»-filmene.

Takk for tipset, Wizard News!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt