IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

JK Rowling ble stoppet i tollen

Vi skrev i går at JKRowling.com er oppdatert både med et nytt dagbokinnlegg og en nyhet. I nyheten skriver Jo blant annet om de høye sikkerhetsrutinene som man må igjennom for å fly fra USA til Storbritannia:

De forhøyede sikkerhetsforetakene på flyrutene i august gjorde reisen tilbake fra New York interessant, ettersom jeg nektet å bli skilt fra manuskriptet til bok sju (en stor del av det er håndskrevet, og det var ikke noen kopi av noe av det jeg hadde gjort mens jeg var i USA). De lot meg ta det med på flyet, heldigvis, pakket inn i elastiske bånd. Jeg vet ikke hva jeg ville ha gjort hvis de ikke hadde gjort det; seilt hjem, antageligvis.

Vi kan bare si at det er bra å få høre at Jo beskytter manuskriptet så å si med livet sitt, og at vi virkelig gleder oss til å få lese alle disse høyst hemmelige notatene i ferdig form.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt