I am not worried, Harry. I am with you.

Intervju med Emma Watson

Mugglenet melder at Newsweek har gjort et «meget interessant» intervju med Emma Watson, kjent som Hermione i Harry Potter-filmene. Newsweek besøkte OotP-settet og benyttet anledningen til å slå av en prat med Emma.

I intervjuet snakker Emma om bl.a. skolen, gutter, filminnspillingen, medskuespillerne og regissør David Yates. Hun snakker også en del om sin framtidige karriere:

Tror du at du vil være skuespiller resten av karrieren? Jeg vet virkelig ikke. Daniel [Radcliffe] og Rupert[Grint] virker så sikre. Jeg vet ikke. Jeg vil ikke at «Harry Potter» skal være det siste jeg gjør, sier hun, og sukker litt over at alle regner med at hun vet hva hun vil gjøre.

Takk for tipset, Mona!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt