Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Første stillbilder fra ‘OotP’

Scotsman har nå publisert de første stillbildene fra den femte Harry Potter-filmen. Bildene kan enten sees her, i våre gallerier, eller hos HPANA, hvor de har scannet inn avisartikkelen som bildene ble vist i (denne versjonen har litt større bilder, men de er mer utydelige).

Det ene bildet viser Harry (Daniel Radcliffe) liggende på bakken med tryllestaven utstrakt foran seg i den scenen hvor Harry og Dudley blir angrepet av Dementorer. På det andre ser vi scenen hvor Umbridge (Imelda Staunton) har sagt opp Professor Trelawney (Emma Thompson). Professor McGonagall (Maggie Smith) holder armene rundt Trelawney. I bakgrunnen står Argus Filch (David Bradley). Det er dessuten verdt å merke at Umbridge har på seg den mye omtalte rosa ponchoen.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt