New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Nytt bilde av Luna

Mugglenet har lagt ut et nytt bilde av Luna Lovegood i Evanna Lynchs skikkelse. Bildet som du kan se her, viser Evanna i fullt kostyme som Luna (også ikledd grønne og oransje øredobber), med tryllestaven utstrakt foran seg. Dette kan derfor se ut som om det er fra en av scenene med Dumbledore’s Army.

Tusen takk for tipset, Elisabet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Hermine 1 sier:

  hehe! hadde sett henne for meg litt mer «crazy» men.. Ellers helt grei! blir sikkert kjempebra i filmen, håper bare hun spiller skikkeli godt. Tror alt i alt det kommer til å avhenge av hvor godt hun spiller Luna!

 • Mona sier:

  Jeg syns fremdeles ikke at utseendet passer helt, men alle sier jo at hu «er» Luna, så får vel håpe at de har rett, ellers blir det stusslig…

 • Luna Megaera sier:

  var litt skeptisk først, men det var det bildet hvor hun gikk i «vanlige» klær… men jeg synes faktisk at hun så nokså… «passende» ut som Luna nå som hun har på seg de «rette» tingene og er i sitt «rette» element ^^

 • den ekte fan sier:

  jeg syntes hun så fin ut. håret «kunne» vært litt mørkere men ellers er jeg happy…

 • Elisabet sier:

  Jeg syns hun er kjmpebra! =)

 • Benki sier:

  Synes hun ser for normal ut.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt