The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

JKR har oppdatert dagboken sin

Denne gangen handler det om å finne opp nye ord fra den magiske verden. På dette punktet i skrivingen av bok 7 har J.K. Rowling nemlig bruk for enda et nytt ord, og mens hun grublet på hva det ordet skulle være, kom hun til å tenke på sist gang hun strevde på denne måten: for å finne et ord som betegner «en beholder som en svart trollmann har gjemt en del av sjelen sin i med det formål å oppnå udødelighet». Etter at ordet «Horcrux» endelig kom, måtte hun google det for å se at det ikke hadde en betydning fra før, men fikk ingen treff.

Så, i går, mens Jo lette etter et nytt ord å bruke, googlet hun «Horcrux» igjen, og fikk 401 000 treff … og dette ga henne et løft der hun satt og skriblet meningsløse forslag til det nye ordet sitt!

Dagbokinnlegget vil bli lagt ut i norsk oversettelse her om ikke for lenge.

Takk for tipset, White Sisu!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt