Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Harry Potter er ikke ond!

Dette skriver 17-årige Anna Lea Chapin fra Columbia, USA.
Hun motsier nå alle de kristne foreldrene, deriblant hennes egne, som mener at Harry Potter-bøkene leder barna deres mot den gale sti og inn i Djevelens grep.

Anna er selv kristen, men sier at eventyrene til Harry Potter er en fantastisk måte å slippe unna tenåringslivet på innimellom, men hennes foreldre er IKKE enige: De bruker hele tiden det samme argumentet; elevene lærer jo magi på Hogwarts, og brygger eliksirer. Det er heksekraft, og det står ettertrykkelig i Bibelen at heksekraft er en synd.

Hun mener at foreldrene bør være glade for at barna deres leser Harry Potter, da de på denne måten også lærer om moral, om hva som er rett og galt. Uansett så vil barn alltid bli påvirket av et eller annet, og som hun så glimrende poengterer:

Hva er verst? At barna vil bli hekser og trollmenn, eller at de får spiseforstyrrelser fordi de vil bli like tynne som menneskene på tv?

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt