CONSTANT VIGILANCE!

Kampen mot Harry Potter fortsetter i USA

I Georgia, USA, har Laura Mallory lagt ned betydelig arbeid for å få Harry Potter-bøkene fjernet fra skolebibliotekene.

Som vi har lest tidligere, er det mange foreldre som mener at bøkene formidler ondskap, og at barna deres fort kan få en usunn fascinasjon av svart magi.

Denne moren nekter altså å gi seg, og har hele syv ganger anket i forskjellige saker, enda de fleste utvalgene som har behandlet disse sakene har anbefalt at
Harry Potter-bøkene skal bli på bibliotekene.

Den foreløpig siste saken fra Mallory ble behandlet i Georgia i
dag, og vi får bare vente å se hvordan det går!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Haha sier:

  Latterlig

 • Mrs.Black sier:

  Stakkar..Begynner nesten å synes synd på henne.

 • den ekte fan sier:

  kan ikke en eller annen sende henne et brev med underskrifter av ca 1000 folk som synes hun burde slutte med den derre ondskapen sin? ( no offence hun er sikkert hyggelig ellers…)

 • Hermine 1 sier:

  hmm… er det noen som vet om hun faktisk har lest bøkene eller..? ho ho.. dumme kvinnfolk..

 • Sometimes_normal sier:

  Lol, snart blir det vel borgerkrig også.
  U-for-potter-folk: We hate Potter! It’s dangerous! So we’ll start a war! A war is not dangerous. It’s much better with dying people then poor children reading the «dangerous» and «dark-magic» Harry Potter books :)
  Potter-fans: Uh?? Someone’s lost their minds?

 • Mona sier:

  Haha, så latterlig! Minner meg litt om MOTMAK i filmen Detroit rock city, om noen har sett den?

 • ida sier:

  å herreguuud!!! hva feiler det tryne til dem folka da???? «mange foreldre som mener at bøkene formidler ondskap». nei vettu hva, det er det dummeste jeg har hørt!

 • arry sier:

  God. Folk er dumme. ER DET SÅ FARLIG MED HARRY POTTER-BØKER PÅ SKOLEBIBLIOTEKET? Provoserende dame.

 • den ekte fan sier:

  hermine 1: nei hun har ikke det bare «litt» og det er vel bare en linje…?

 • den ekte fan sier:

  kan hun ikke bare holde bøkene borte fra sine unger og være fornøid med det?

 • Hermine 1 sier:

  ja det kan ikke være mer enn en linje eller to nei… stakkars dame, måtte hun finne seg en hobby..!

 • Her-min-jet sier:

  når skal hun dama der gi seg!? jeg, mener, det er greit at hun ikke liker Harry Potterm og at hun ikke vil at noen barn skal lese dem, men SYV ganger har hun blitt slått? Nå er det på tide å gi seg! Jeg er kristen selv jeg, men jeg er en svææææær fab av bøkene! de er ikke onde!

 • Hermine som blondine sier:

  HVA? Harry Potter er en velskrevet bokserie om personer som «virkelig kunne eksistert», men likevel: MAGIEN eksisterer jo ikke! Den er oppspinn! Når kan foreldrene SKJØNNE det?
  Forresten: Lurer på om hun dama faktisk har lest bokserien… Da ville hun skjønt at Voldemort besitter svakheter som ekte personer, men at det ikke virker spesielt forlokkende å begynne med malacruxer for det, snarere tvert imot. Harry er veldig bestemt i meningene sine om akkurat det.

  GO JKR!

 • HPF sier:

  Syke Kvinnfolk azz.. Hu sliter litt. Haha:D Okei, jeg skal gi meg den gangen en liten unge kaster en forbannelse på meg.. Imens burde denne dama roe seg litt ned før hu blir overfalt på åpen gate..

 • HP-Gærning sier:

  HÆ??!Ærlig talt, ditt kvinnfolk av et suppehue, asså!Prøver du å bevise at kvinner er idioter, eller hva??DU er i så fall det…uansett:Harry Potter har gitt glede og fantasi i livet til tusener og millioner, men du mener visst at folk ikke FORTJENER glede og fantasi i livet, du!!Jeg har lest bøkene minst 500 ganger i livet mitt…men alvorlig talt; har hun lest dem selv eller ser hun kanskje på omslagsdesignen eller noe sånt??Hadde jeg vært George Bush, hadde jeg bedt henne om å ti stille og kastet henne i granskauen og latt henne bli voktet av millitærer så hun kunne skjerpe seg litt og etterpå ombestemme seg!!!!!!!!!

 • STORT HP-fan sier:

  Huff, glad mine foreldre ikke er slik…
  harry Potter kan til og med måles med Ringenes Herre!!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt