Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Fortsetter Emma Watson?

VG skriver i dag at Emma Watson er usikker på sin fremtid som Hermione i Harry Potter-filmene. Dette er hva hun skal ha sagt angående saken ifølge Channel 4:

«Jeg vet ikke enda. Hver film er så stor, og det vil ta lang tid. Jeg elsker å spille, men det er mange andre ting jeg elsker å gjøre også.»

Selv om Emma visstnok skal ha uttalt dette, så er det ikke noen vits for Emma-fans å bli lei seg enda. Husk på at ingen av hovedskuespillerne har noen gang sagt at de definitivt kommer til å gjøre alle sju filmene, men de har faktisk vært med så langt, og det er stor sannsynlighet for at de blir med på de to siste også. Så vi sier: Ikke ta sorgen på forskudd, og betrakt dette foreløpig som et rykte!

Tusen takk for tipset, Hermine 1, Katie og Sean!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Didrik sier:

  Hadde blitt feil hvis de måtte bytte henne ut, Må liksom ha med Dan, Rupert og Emma.. Trio’n vettu^0^

 • Ulrik Ulmer sier:

  Kendte.dk skriver også det samme. Men jeg tror ikke på at hun stopper.
  Emma Watson har selv sagt at hun elsker rollen som Hermione Granger og at hun ikke kan tåle tanken om at se en anden i rollen som hende. Hun skulle også have udtalt at hun vil forsætte til alle filmene er lavet så længe hun stadigvæk synes det er sjovt.. :)

 • Mona sier:

  Tviler egentlig på at hu ikke blir med i ale fima, men karrieren hennes som skuespiller ETTER det er vel litt mer usikker..

 • Didrik sier:

  ja, er ikke sikekr på om den går så bra jeg heller:S Den som jeg tror kommer til å gjøre det best er Rupert Grint!

 • Mona sier:

  Japp, Rupert er visstnok så glad i det:) Og han skal bare få lov til å fortsette ass;P

 • Hermine 1 sier:

  jeg synes faktisk Emma er en utrolig dyktig skuespiller.. Bedre enn andre personer i filmene.. i tillegg er hun en kjempe søt jente og jeg tror det komemr til å gå kjempebra med henne etter «Harry Potter»! Ellers vil jeg bare si at jeg syns det er for dumt å slutte etter 5 av 7 filmer, men jeg både tror og håper på at hele trioen kommer til å fullføre det hele med stil:)

 • Didrik sier:

  ja, Emma har utseende osv. Og hun er en dyktig skuespiller. Men tror uansett Ruper er den som vil gjøre det best. Og etter mion mening tror jeg alle kommer til å fortsette til film 7. For hvor mange ganger har det ikke dukket opp nyheter om at Dan vil slutte?

 • Chikabombom sier:

  Nå hadde jo jeg en liten forelskelse da jeg var 11-12 år og så Emma i de to første filmene. Da sa jeg jo selfølgelig at hun var den beste skuespilleren av de 3. Men må nok si at Rupert er et hakk bedre enn de to andre. Etter han kommer Emma og så tilslutt Daniel.

 • HP-Gærning sier:

  Synd hvis hun slutter å spille, jeg er en stor fan av Emma, men jeg må si at jeg tror at Rupert kommer til å fullføre alle filmene I HVERT FALL!Er jo ikke sikker, men det ser sånn ut. Daniel og Emma må heller ikke slutte, store og unge talenter, det er det de er!Råder alle i HP-filmene til å fortsette, de har hittil gjort det sykt bra, og da gjør de det sikkert i fremtiden også. Dette greier dere, folkens!!

 • silje sier:

  emma må ikke gå….hun er verdens beste skuespiller……for å si det kort og godt…det blir ikke det samme uten henne…hun er liksom hermine……..hun er emma watson. det søte jenta , pene jenta…..skjønner ikke at hu kan ha gutte trøbbel. hu er verdens beste……hun ma bare ikke slutte….en eller annen fortell det fra meg….er jeg lol eller…ingen kan vel fortelle det fra meg til henne LOL


Legg igjen en kommentar

Valgfritt