The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Ingen Dobby i OotP

Det sier Toby Jones, som hadde stemmen til husnissen i Chamber of Secrets, til MTV. Kreacher, derimot, skal være med.

Å fjerne Dobby vil gjøre det nødvendig med noen mindre endringer i filmen i forhold til boken. I boken er det jo Dobby som både tipser Harry om å bruke Room of Requirement til DA-lokale, og senere forsøker å redde DA-medlemmene fra Umbridge. I Goblet of Fire-filmen ble de tilsvarende problemene løst ved å bruke Neville istedenfor Dobby, men det spørs om det fungerer like godt denne gangen …

Takk til MuggleNet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • ida sier:

  åå, det var synd det da=( Dobby som er så morsom og søt!

 • den ekte fan sier:

  hulk ;( snufs… nå må spew ta afære snart. ingen dobby i tooo filmer?!

 • sebby sier:

  det var sykt synd

 • Mrs.Black sier:

  Begynner å føle at alt det morsomme med bok 5 ikke blir med på filmen. Utrolig dårlig,og blir bare enda mer spent på hvordan denne filmen blir.Sånn som det er nå,er det jo på vei til å bli katastrofalt…No Dobby?:|

 • HP-Gærning sier:

  Det var ingen god nyhet, akkurat. Dobby, eller Noldus, som jeg gjerne heller kaller ham, er en skikkelig god kar og ikke minst søt med de store øynene og ørene sine!!!Men det kommer gjerne an på hvilken regissør som lager filmene, da. Når Noldus var med i den andre filmen, var det Chris Columbus som reisserte, og denne gangen er det jo David Yates, og da tviler jeg egentlig på om Columbus vil hjelpe Yates noe særlig i Føniksordenen…..

 • Nico sier:

  Vel, _noe_ er de pukka nødt til å kutte, og det fungerte godt uten Dobby/Noldus i GoF-filmen. Jeg satser på at de klarer å finne på noe denne gangen også … Det er jo egentlig trist å skulle forhåndsdømme filmen. Jeg så GoF med et åpent sinn og ble veldig imponert!

 • ppp sier:

  hahaha

 • Mona sier:

  Åssen i hælvete skal de ro seg bort fra det da?:p

 • Esso sier:

  De må fjerne noe, men hvorfor fjerne det beste med bøkene? Alle de morsoome figurene forsvinner før du rekker å si rumpeldunk :P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt