IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Jenny imponerte på Kvitt eller Dobbelt

Forrige søndag skrev vi om Jenny Sandmo Ellefsen, som deltok på Kvitt eller Dobbelt på NRK med «Harry Potter» som fagfelt. I kveld deltok hun igjen, og imponerte stort. 24 000 kroner har hun spart sammen etter kveldens program, og neste søndag får vi se om hun velger å doble til makspremien på 48 000.

Blant spørsmålene Jenny måtte svare på i siste runde i kveld var «Hva het selvbiografien til Gyldeprinz Gulmedal [Gilderoy Lockhart]» og «Hva slags tittel har lederen for Heksingating [Wizengamot]?» På det siste spørsmålet hadde Jenny litt problemer, men kom i mål til slutt, etter bittelitt hjelp fra fagdommer Torstein Bugge Høverstad.

Vi gratulerer så mye med prestasjonen, og ser fram til neste søndag!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt