Where your treasure is, there will your heart be also.

Nytt om Ralph Fiennes og Brendan Gleeson

TLC skriver at flere av leserne deres har rapportert om Ralph Fiennes nye look, som han nok antageligvis har gått i anskaffelse av på grunn av rollen som Voldemort i Harry Potter and the Order of the Phoenix. Den prisbelønte skuespilleren har nemlig blitt skallet. Vi husker jo hvordan Ralph så ut i Goblet of Fire da han spilte Voldemort, og vi regner med at det er på grunn av at han spiller inn scenene sine til film 5 nå for tiden. Bilder av Ralph Fiennes (forhåpentligvis) midlertidige utseende kan sees her hos Getty Images.

TLC skriver også om Brendan Gleeson, mannen som spiller Mad-Eye Moody. Irish Film Festival har nemlig tildelt sin ’2006 Excellence Award Honoree’ til Brendan for å hedre karrieren hans. Han skal motta denne prisen neste måned under selve festivalen, og lørdag den 11. november kommer han til å la tilskuerne få kjøre en liten spørrerunde angående karrieren.

Vi gleder oss til å se Brendan igjen i Order of the Phoenix, og gratulerer så mye med prisen!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt