This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Nytt intervju med Rupert Grint

Rupert Grint er i New York der Driving Lessons har premiere for tiden, og har i den forbindelse gjort et intervju med AM New York. Der snakker han om noen av OotP-scenene som er spilt inn nylig. Thestral-scenen, for eksempel:

«Ja, vi gjorde dem her om dagen. Det var skikkelig artig fordi de måtte lage en modell, en spesiallaget sele som går under beina på deg, fordi i filmen må den være usynlig. De satte deg i denne krana og heiste deg opp i lufta. Det er min yndlingsscene så langt.»

Rupert sier også at filmingen er over i midten av november, og at opptakene til Half-Blood Prince ikke starter før neste sommer, så i mellomtiden får han en velfortjent pause.

Takk for tipset, MuggleNet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Mona sier:

    I¹ve heard you¹re afraid of spiders, are there any in the new film? They were going to put in a scene where a spider comes down on my leg while I¹m hiding under a tree, and they were going to use a real spider. So they were doing tests with different spiders, letting them crawl on my leg. They ended up cutting it because I couldn¹t really deal with it.

    Were they using tarantulas? Yeah, baby tarantulas. They¹re horrible.

    Hihi, så søtt^^,


Legg igjen en kommentar

Valgfritt