Remember my last, Petunia.

Disney lager Harry Potter-park?

Wizard News skriver at Walt Disney Company skal ha vært i kontakt med J.K. Rowling angående en ny park med Harry Potter som tema.

Jim Hill Media skriver i en artikkel at Rowling ikke skal ha vært negativ til ideen, men at planene om en ny park fortsatt er
i startfasen
.

Så da gjenstår det bare å se om vi til slutt kan kjøre berg og dalbane gjennom historien om den unge trollmannen!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • godan<3 sier:

  Åååå det hadde vært såå kult =D

 • Esso sier:

  Enda bere ide: En Galtvort skole! Gå på Galtvort en dag, en helg en uke o.l.!
  Da sku jeg søren meg hatt klippe kort, flytta dit og dratt dit HVER dag

 • silje sier:

  hehe….enig bod på en galtvort skole…hel rått……….:P

 • Mona sier:

  Lag det! Lag det! Lag deeeeeeeeet! *sikle på skjermen*

 • Potter:D sier:

  Da kunne man ha sommerskole i 2-3 uker på Galtvort…
  Akkurat som speider leir, fotballskole osv.

 • Mona sier:

  Æs-billig det:p

 • Liv sier:

  Det virker morsomt, men da blir det alt for kommersiellt, synes da jeg.
  Selv om det for all del virker flott og kult og greier. Disneyland er jo fantastisk! Men jeg synes det blir litt..ehm..lage for mye ut av et godt emne, slik at emne til slutt blir brukt opp og noe greier. Så jeg er ikke helt for en sånn park, jeg. Men det er da min mening, Da hadde det vært bedre med en sommerskole eller noe. Ikke sånn stor … park.

 • Vampyren sier:

  Jeg kommer til å… ja, jeg vet ikke hva, noe sykt noe… om de lager en slik park! De får ikke lov av meg! D: Ikke at jeg tror de kommer til å spørre, men aldri i livet om de får meg dit! Enig med Liv, de kommer til å «bruke opp» Harry Potter fenomenet!

 • HP-Gærning sier:

  KJEMPEKULT hvis noe slikt skjer, da besvimer jeg bokstavelig talt! Vær så snill å åpne en slik park!! Forresten, Liv…diare, eller? En sånn park er bare KULT. «Bruke opp» Harry Potter fenomenet…bare søppel, sånn prat. Nei, da, dette går bra, lykke til, Walt Disney, lykke til med byggingen!=)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt