Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

Nytt intervju med Rupert Grint

Rupert Grint er virkelig i skuddet for tiden. Oppmerksomheten rundt Driving Lessons har fremdeles ikke gitt seg, og nå har det dukket opp et nytt intervju igjen, denne gangen et videointervju. Det er JewReview.net som har intervjuet Rupert, og videoen kan du se her.

Rupert snakker om Julie Walters, som er medskuespilleren hans i Driving Lessons (og også dama som spiller Mrs. Weasley i Harry Potter-filmene), om Jeremy Brocks (regissøren), og selvfølgelig om neste sommers storfilm, Harry Potter and the Order of the Phoenix. Han nevner at Weasleyene er veldig involvert i denne filmen, og at de har en veldig fin julescene. Filmen skal allikevel være mye mørkere. Han nevner også ryktene om at Alfonso Cuaron eller Chris Columbus kommer tilbake og regisserer de to siste filmene.

Takk til Veritaserum for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt