New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Ny settrapport fra ‘Order of the Phoenix’

HP4U har lagt ut en ny settrapport fra Harry Potter and the Order of the Phoenix som kan leses her. I rapporten står det blant annet at Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione), Rupert Grint (Ron), Tom Felton (Draco), Jamie Waylett (Crabbe), Joshua Herdman (Goyle), Matthew Lewis (Neville), Bonnie Wright (Ginny), Evanna Lynch (Luna) og Katie Leung (Cho) alle var tilstede på settet. De skal også ha filmet det som angivelig skal være den siste scenen i den femte filmen. Hvis du ønsker å lese hva som skal skje i den scenen, marker det tomme feltet som står under her for å se teksten:

Harry snakker med Ron og Hermione mens trioen og en mengde av studenter med deres magiske kjæledyr, ugler, rotter og mange andre skapninger går mot Hogsmeade Station, etter å ha dratt fra Hogwarts siste gangen for det året. Vi kunne ikke høre dialogen, men klarte å fange opp litt av det som ble lest til noen av stand-inene som alle så glade ut for at de skulle «dra hjem». Trioen så relativt glade ut også. Hermione så ut til å synes at noe Harry sa var søtt eller morsomt ut fra uttrykket hun ga. Thestral-vognene, 6 til sammen, var den perfekte bakgrunnen i det skogfylte området.
Ut fra hva vi så og ble fortalt, så var dette virkelig den siste scenen, og etter denne scenen vil filmen fade bort og bli svart. Slutt.

Settet som var satt opp i Black Park i Buckinghamshire, kan du se noen bilder fra her.

Takk til HPANA for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt