The last enemy that shall be destroyed is death.

Tegnekonkurranse – vinn Harrys tryllestav!

Går du med en uforløst kunstnerspire i magen, eller har du alltid vært glad i å tegne? Gleder du deg til å lese den siste og forestående Harry Potter-boken? Dersom svaret er «ja» på disse spørsmålene, er TDPs tegnekonkurranse tingen for deg.

Temaet er bryllupet mellom Bill Weasley og Fleur Delacour, som vi sannsynligvis vil få gleden av å lese om i Bok 7. Hvem blir gjestene, hvordan ser Fleurs brudekjole ut, hvem danser på bordene klokka fire om natta etter bryllupsfesten? Det er bare å ta fantasien fatt!

Vinneren vil få Harry Potters egen tryllestav dumpende ned i postkassa si – kanskje som en ekstra julegave?

Mer om premien, frist, og ikke minst konkurranseregler her.

LYKKE TIL!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt