Dumbledore's man through and through.

David Yates: Materiale nok til over tre timer

Regissøren av den femte Harry Potter-filmen, Harry Potter and the Order of the Phoenix, skal ifølge TLC ha blitt sitert i desember-utgaven av Empire Magazine. Dette skal han ha sagt om lengden på filmen:

«Boken er enorm, men den deler seg faktisk ganske enkelt opp. Når det er sagt, så har jeg filmet en film som antageligvis er over tre timer, så jeg blir nødt til å kutte 45 minutter i redigeringen.»

Vi gjør oppmerksomme på at dette ikke trenger å si noe som helst om det som kommer til å bli filmens faktiske lengde, og at ettersom ikke engang selve filmingen er ferdig enda, er det nok neppe noen som vet akkurat hvor lang film fem blir.

Oppdatert: TLC har nå fått tak i noen scans fra artikkelen, som er en tresiders Order of the Phoenix-spesial. Bildene har vi sett før, men Imelda Staunton (Dolores Umbridge) er også sitert, og hun spøker blant annet med at hun var overrasket over at de aldri spurte henne om å være med i filmene før nå.

Produsenten av filmen, David Heyman, forteller om JK Rowlings reaksjon da de hadde funnet Evanna Lynch til rollen som Luna Lovegood:

«Når hun var castet ringte Jo meg opp fordi hun ikke kunne tro det – i brevene hennes sa hun, ‘Hun er Luna’.»

Scans av artikkelen kan sjekkes ut i TLCs gallerier, her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Inger sier:

  Kutte? Kutte? Hvem har sagt at en Harry Potter film ikke kan være mer enn 2t 15 min lang? Hvertfall ikke jeg……

 • Mona sier:

  De trenger ikke å kutte for min del altså:)

 • den ekte fan sier:

  jeg synes den godt kunne være 5 timer altså….

 • ida sier:

  bare 2t å 15min?? det blir ikke lange filmen, ettersom at det står så mye i boka… Men se på Ringens Herre, de er jo over 3t lange, hvorfor kan ikke Harry Potter også være minst så lang..?

 • Katie sier:

  Når boka er så lang som den er, så burde filmen i hvert fall være på 3 timer! HP fans flest har nok ikke noe i mot en film som er over 3t lang, snarere tvert i mot ;-)

 • snapefan sier:

  3 tilmer er et minimum, mener jeg helst 5-7 timer. (siden boka er kompleks med mange handlingsplan)
  ;-)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt