Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Dan Radcliffe fortsetter å spå Harrys død

Det gjør skuespilleren ovenfor SCI FI Wire i et ferskt intervju. I følge Dan er det «den eneste måten Rowling vil kunne unngå å fortsette å skrive, fordi, jeg mener, hvis Harry overlever, vil hun bli plaget av forespørsler om å skrive en åttende bok resten av livet.»

Radcliffe sammenlikner også Harry med selveste Sherlock Holmes. Både Holmes og hans erkefiende, Professor Moriarty, døde samtidig. På samme måte vil kanskje både Harry og Voldemort bli nødt til å stryke med på en gang?

Takk for tipset, MuggleNet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Geenee sier:

  Dan er optimist ass..:S

 • godan<3 sier:

  Dan har et poeng da ;)

 • hpfan sier:

  men dette er det vel ikke daniel som har komt fram til, det var jo mange som snakket om at hun ville gjøre det slik det skjedde med sherlock holmes? Og det er vel en stund siden…

 • Multe sier:

  Dette handler vel ikke om å være optimist eller pessimist, men heller om hva tidligere forfattere har gjort i lignende situasjoner ,og hva som ville vært mest normalt?

 • Mona sier:

  Jeg. for min del, tror ikke Rowling ville ha drept Harry bare p.g.a. at hun kan bli plaga av forespørsler om en åttende bok. Det tror jeg hu hadde takla helt fint!

 • frank sier:

  håper hvirkelig ikke at Harry dør i bok sju, fordi hva ville skjedd med Voldemort? hva ville skjedd med hele magisamfunnet, om Harry døde og Voldemort overlevde? eller hva om begge dør? kansje Radcliffe bare vil at HArry dør så film. nr 7 blir mer dramatisk, og han bare vil spille en litt mer krevende rolle.

 • Ginny sier:

  Jeg håper at Harry ikke dør i bok 7, men det er mye som peker i den retningen…
  Men viss Harry dør håper jeg virkelig at han får med seg Voldemort også.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt