It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Elektrisk støt hindrer spoiling?

Emma Thompson, Sybil Trelawney (Rakel Rummelfiold) i HP-filmene, var nylig deltaker på et amerikansk talkshow. På et tidspunkt fikk hun spørsmål om Trelawney vil dukke opp i den siste boken. Thompson skulle til å svare, da hun plutselig rykket til og tok seg til halsen. Den merkelige oppførselen forklarte hun slik: «Jeg beklager så mye. Jeg vil egentlig fortelle dere, men de har puttet en chip i halsen din og hvis du skal til å si noe om plottet aktiverer de den.»

Sannheten er nok heller at Thompson og de andre skuespillerne er like uvitende som resten av verden om hva som vil skje …

Oppdatering: Sekvensen er lagt ut på YouTube, nærmere bestemt her.

Takk for tipset, WizardNews!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt