He was probably the bravest man I ever knew.

Første beskrivelser av OotP-traileren

Selv om traileren ikke blir regelmessig vist på kino enda (den kommer 17. november), har de første beskrivelsene begynt å dukke opp på nettet. The Leaky Cauldron har en detaljert beskrivelse, og Dissendium har en annen (takk for tipset om denne, Linda Hong!). Det er ikke bekreftet at dette virkelig er genuine beskrivelser av den kommende traileren, men de to stemmer i alle fall godt overens!

Oppdatering: TLC skriver nå at den mest detaljerte beskrivelsen er avkreftet av WB, og at ingen utgaver av den ferdige traileren er vist enda, noensteder. TLC tror snarere at Dissendiums beskrivelse er mer i tråd med den ferdige traileren. Den som venter får se!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt