Where your treasure is, there will your heart be also.

Klipp fra ‘OotP’ på ABC

MuggleNet skriver at tv-kanalen ABC Family nylig sendte en reklame for en Order of the Phoenix-forhåndstitt som de snart skal sende. I denne reklamen skal man visstnok ha fått sett korte glimt fra film fem. Dette er hva en av MuggleNets lesere skrev til dem:

Den første tingen som du ser er to (som ser ut som) Death Eaters, en med en blå maske og en med en grønn maske, tror jeg. Da skifter den over til en scene med Harry i den som ser redd ut og er svett. Så skifter den til en scene med Harry, Hermione, Ron, Ginny, Neville og Luna som flyr på sopelimer i London rett over elva Themsen. Du ser London Bridge i bakgrunnen og du ser en cruiseturbåt som de flyr forbi. Så skifter den til Harry, Ron og Hermione i the Forbidden Forest mens de rygger unna noe – det er enten Grawp eller kentaurene. Så skifter den til Harry, Hermione, Ron, Luna, Neville og Ginny flyvende forbi the Houses of Parliament/Big Ben. Og så skifter den til Harry flyvende mot skjermen med London i bakgrunnen, over elva Themsen.

Denne forhåndstitten skal sendes på ABC Family den 1. desember, og vi regner med å få tak i filmklipp fra det ikke så lenge etterpå.

Oppdatert: Det er nå mulig å se dette klippet hos HPANA, hvis du klikker her. Tusen takk til dracod for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MsJoplin sier:

  Så ingen reagerer på de blå og grønne maskene til Death Eaterne – de er nok blue/greenscreensaker som senere vil byttes ut med spesialeffekter.

 • Mithril sier:

  jeg så ikke de greiene, jeg? Maska så mer ut som en jern-maske syntes jeg X)

 • den ekte fan sier:

  MSJ jeg la merke til det og jeg tror nok også at det er sånn derre bluescreen-greier.

 • Dracod sier:

  Den blå er IKKE en maske, det så ut som voldemort selv i blå belysning. det er jeg ganske sikker på.
  Men lurer litt på hvorfor de innkluderte grønn uferdig(?) maske, i noe som så ut som ferdiglaget klipp…. Jeg bryr meg egentlig ikke om maskene, men jeg krysser fingerene for at hettene ser bedre ut!!

 • Dracod sier:

  Forresten: trykk på pause, så ser dere at det ikke er en maske.

 • Didrik sier:

  La også merke til det. Jeg tror det er en maske! For hadde det vært bluescreeen, hadde sikkert ikke ABC vist det.. Men man vet jo aldri ;)

 • Ginny sier:

  Jeg tror at den blåe ikke er en maske, men sånn som Dracod sier at det er Voldemort… Men den ekle grønne er nok en Death Eater…=P

 • Tina sier:

  sopelimer… de flyr på sopelimer!! de skal jo fly på thestraler eller er ikek sikekr p+å at man ser sopelimene så kan jo hende vi bare ikke ser thestralene

 • MsJoplin sier:

  Jepp. Skrev det før jeg så klippet :P Man ser jo nesten ingenting!! Jeg vil ha mer! NÅ!

 • Ginny sier:

  Ja, jeg kommer til å bli skikkelig skuffet viss de ikke fly på dystraler ass!!
  Men jeg har da hørt at de drev å laget de dystralene så de må da være med i filmen…??


Legg igjen en kommentar

Valgfritt