In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Kommer bok 7 ut snart?

TLC skriver at de har fått mange tips om bokhandlere som har begynt å gjøre klart for forsalg av bok sju i Harry Potter-serien.

Blant annet så har tyske Amazon sendt ut varsler om at de kan nå motta forhåndsbestillinger av boken, og de har skrevet at Bloomsbury har tenkt å gi ut boken i år 2007. HPANA skriver dessuten at Barnes og Nobles har begynt å motta signaler som tilsier at bok sju ikke er langt unna.

Representanter for JK Rowling har fortalt TLC at Jo fremdeles holder på å skrive boken, så vi minner om at dette kun er et rykte. Det samme oppstyret rundt forhåndsbestillinger skjedde lenge før de to forrige bøkene kom ut, så det er ingen vits i å begynne å glede seg for mye enda.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt