He was probably the bravest man I ever knew.

Beskrivelse av sniktitt på ‘OotP’

Tidligere skrev vi om den engelske kanalen HBO, som skulle sende en «sniktitt» fra den kommende filmen Harry Potter and the Order of the Phoenix. En av TLC’s lesere har nå kommet med en beskrivelse av herligheten: «Det varer i ca 3 minutter, og har flere klipp enn det man klarer å telle. Det er korte intervjuer med Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Imelda Staunton, David Yates, David Heyman og andre. Klippene fra filmen varierer mellom scener fra the Forbidden Forest, fra the Ministry of Magic, Grimmauld Place og Hogwarts. Det er scener med Bellatrix, Proffesor Umbridge, Grawp, Luna og Dumbledore’s Army. Vi får se Snape og Harry som praktiserer Occlumency, og klipp fra scenen der Harry og noen av de andre fra DA flyr over London, Sirius som forteller Harry om den siste krigen og mer.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt