New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Cuaron vil lage flere Harry Potter-filmer

Alfonso Cuaron, som regisserte Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, avslørte nylig i et intervju at han gjerne skulle ha fått muligheten til å lage en ny Harry Potter-film; Jeg ville gjerne fått muligheten til å besøke Harry Potter-universet igjen. Det er fantastisk opplevelse å lage de filmene. Når du lager dem, er du omgitt av en utrolig velgjørende energi. Alt som omgir skapelsene til J.K. Rowling, jeg snakker ikke bare om varemerket og alt det kommersielle, men selve skapelsen hennes, er gjennomtrengt av denne velgjørende energien. Så for meg var det to fantastiske år av livet mitt, og jeg ville ikke hatt noe imot å gjøre det igjen.

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt