This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

‘OotP’ annonsert som spillutgave i dag

Electronic Arts og Warner Bros annonserte i dag at spillet basert på boken Harry Potter and the Order of the Phoenix er under bearbeidelse. Spillet skal være ferdig til juli 2007, altså omtrent på samme tid som film fem i serien har premiere.

Dette kommer til å bli det første spillet i Harry Potter-serien som lages for neste generasjons spillkonsoller, ifølge Harvey Elliott, som jobber for EA UK. Spillet skal lanseres for Nintendo Wii , PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP, Nintendo DS, Game Boy Advance og Windows PC. Det kommet til å være mulighet til å spille forskjellige karakterer, blant annet Harry Potter, Albus Dumbledore og Sirius Black.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  Spilla suger bare uansett:p

 • Hermine 1 sier:

  Jeg har spilt meg gjennom 2ern, 3ern og 4ern. Syns 4ern var dritkul:D Kjempegøy, litt bedre standard enn de andre spillene, og kjmpegrafikk:) Spill tre var heller ikke så verst..

 • Geeken sier:

  Spille som Aldus å Sirius? KÅÅÅÅÅÅNGEE!!!!

 • HBP sier:

  har spilt 1ern, 3ern og 4ern men 1ern og 3ern var ikke så bra 4ern var driiiit braaaa, men å spille som Albus Parsifal Ulfrik Brian Humlesnurr eller Sirius Svaart bli helt KONGE. Nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til jul og bursdag (penger til spillet boken og filmen)

 • Miss Granger sier:

  Jeg har spillt 3ern som var helt grei… Men jeg liker filmene mye bedre enn spillene. Håper DA er med i spillet dah…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt