Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

‘OotP’-innslag på MTVs TRL

TV-programmet Total Request Live, som sendes på kanalen MTV, hadde i dag et innslag om Harry Potter and the Order of the Phoenix. I innslaget viser de klipp fra filmen, kommentarer fra tilfeldige personer og kommentarer fra folkene som jobber med filmen. Vi får blant annet høre hva Daniel Radcliffe (Harry Potter), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Rupert Grint (Ron Weasley) og David Yates (regissøren) har å si om filmen. Dette er hva Daniel sa om kysset mellom Harry og Cho:

«Mange folk har lyst til å vite ting om kysset, noe som er forståelig, ettersom det er Harrys første kyss, og Harry er en slags ikonisk figur i hans generasjon, tror jeg, og folk har lyst til å vite hvordan det gikk.»

Sjekk ut klippet her, på YouTube.

Takk til Veritaserum for tipset.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt