It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Slik blir den nye Harry Potter-filmen

I forbindelse med slippet av traileren har Dagbladet.no skrevet en artikkel om den femte Harry Potter-filmen. De har blant annet intervjuet Jarle Namtvedt fra Sandrew Metronome (de som styrer med Harry Potter-filmene i Norge), og han forteller at de tror at nærmere 600 000 personer kommer til å se Harry Potter and the Order of the Phoenix i Norge.

- Det er vanskelig å spå tallene. Når det kommer oppfølgere, regner man med at de faller en god del. Men tallene for Harry Potter har vært ganske stabile, sier presseansvarlig Jarle Namtvedt i Sandrew Metronome til Dagbladet.no.

Han har allerede sett traileren seks-sju ganger.

- Den ser ganske tøff ut. Filmene beveger seg mer og mer over mot det mørkere, med en reell kamp mellom det gode og det onde. I Fønixordenen er det mer action, nye karakterer og Voldemort er mer tydelig. Den vil trolig treffe et litt mer voksent publikum, sier han.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt