Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Julebrev fra Dan Radcliffe

Daniel Radcliffe har sendt ut sitt årlige julebrev til DanRadcliffe.co.uk og Dan Radcliffe.com. I brevet oppsummerer han året som har gått og forteller litt om sine planer for neste år. Dessuten oppfordrer han som vanlig fansen til å støtte Demelza House (istedenfor gaver til ham selv).

I brevet skriver Dan:

Det har vært et veldig spennende år for meg. Jeg hadde en fin tid med å lage Order of the Phoenix, og å igjen jobbe med Gary Oldman, og for første gang med Imelda Staunton, var rett og slett fantastisk. David Yates var en inspirert regissør som jeg ville gått på glødende kull for å få jobbe med igjen.

Som mange av dere vet entrer jeg teaterscenen neste år, for å være med i Equus, og støttebrevene jeg har fått fra mange fans siden annonseringen har vært veldig spennende å lese. Takk for deres oppmuntrende ord.

Senere neste år skal jeg filme My Boy Jack og igjen er jeg veldig spent over å få arbeide med dette fantastiske og svært rørende manuset. Det kommer til å bli et veldig travelt år og jeg vil sette pris på hvert øyeblikk.

Et bilde av Dan, som ble tatt i forbindelse med en utstilling på National Portrait Gallery, kan sees i MuggleNets galleri.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt