Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Ekspert på barnelitteratur til Sectus 2007

Colin Manlove, en kjent akademiker og ekspert på barnelitteratur, skal holde et foredrag på den uoffisielle Harry Potter-messen Sectus 2007. Han skal blant annet snakke om hvordan bøkene påvirker barn, hvordan bøkene kan tolkes, og om hvordan han tror serien vil bli avsluttet i den syvende og siste boken om Harry Potter. I et utdrag fra en av hans bøker From Alice to Harry Potter: Children`s Fantasy in England, skriver han: «Dersom vi skulle tolket dette symbolsk, vil Hogwart’s kanskje bli en enkelt fallen sjel…angrepet av djevelen men støttet av egne valg og ynde. Voldemort er på en måte den delen av Harry der han (Harry) er mest usikker på sin identitet og sitt grep på livet i en verden uten familie og sikkerhet…»

Sectus 2007 vil bli holdt midt i London fra 19-22.juli 2007.

Takk til Wizardnews for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt